lördag 4 juli 2009

SEMESTER!

Nu äntligen har vi semester. Tänk att det alltid känns som en evighet och man riktigt går och lände sista dagarna innan det äntligen är dags. Just denna semestern är en vi sent kommer glömma. Under denna semstern kommer vårt hus! Nu är det bara 3 dagar kvar, den 7:e är den stora dagen. Allt tyder på att det kommer regn nästa vecka men väderprognoserna har ju visat fel förut eller?!?! Nu njuter vi i allafall av semester i det fina vädret.


Vad kan vara mer sommar än frukost ute med färska jordgubbar. Svensk sommar när den är som allra bäst!




Edvin har en riktig "sommarlovsmorgon" tillsammans med bara mamma ute i trädgården. Det är tidigt på morgonen, riktigt friskt och skönt innan den riktiga värmen har kommit. Pappa, lillebror och alla grannar har inte vaknat ännu. Det är bara vi och fåglarna!

2 kommentarer:

  1. Tack så jättemycket för dina rara ord på min blogg!
    Så söt fikabild du visar, ser himla smaskens ut!

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Man tröttnar rätt fort på allt skräp som blir när man bygger... Men det är samtidigt en skön känsla för då vet man att man kommit en bit på väg. Ju mer skräp utanför huset, ju färdigare är det inne.

    Vad fint ert hus er ut att bli! Lycka till med leveransen i veckan!

    Hälsningar/Maya

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)