tisdag 21 juli 2009

Grundolja dag 2

Idag har det varit målar väder och då släpper vi allt annat, i allafall nästan allt annat! Det har blåst rejält annars har vi inget att klaga på. Vi har hunnit med riktigt mycket idag.

Johan målar utbyggnaden på baksidan. Den är drygt 7 meter hög. Känns lite vingligt på stegen framförallt om det blåser regält.

Dagens gästmålare morfar Rune och morbror Fredrik. Vi har gett dem en inbjudan till imorgon också. Det har vi gjort till uppehållsvädret också;)

Första middagsbjudningen i huset.

Idag var det visning här hemma. Jag har mest städat och piffat för den idag. Det är ju mycket roligare att vara vid huset än städa hemma men nu är det i allafall mycket städat och piffat. Mäklaren var imponerad att vi bygger hus samtidigt som vi kunde ha det så iordning och städat till visningarna. Ja, vad ska man säga, det är lite mycket nu!

Framåt kvällen fick även jag måla lite. Kameran blev kvar hos Johan så jag kan inte visa hur långt vi hann. Imorgon kan vi nog börja måla med den riktiga färgen. Ska bli riktigt roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)