söndag 19 juli 2009

FOTOBOK!

Här är ett erbjudande man bara inte kan motstå! Var inne på en annan husblogg och läste om fotoboken från fuji. Tänk vilket rolig present eller fint minne av en speciell händelse t.ex ett husbygge.
"Skapa enkelt en vacker och proffsig fotobok med hjälp av vårt fotoboksprogram. Det finns mängder av format, färger och effekter att välja mellan. Det är bara din fantasi som sätter gränsen. Du kan välja att designa din fotobok helt själv eller låta programmet göra det åt dig.Skapa enkelt en vacker och proffsig fotobok med hjälp av vårt fotoboksprogram. Det finns mängder av format, färger och effekter att välja mellan. Det är bara din fantasi som sätter gränsen. "
Läs mer om den på www.fuji.se
Jag vill absolut ha en fotobok om hur vårt hus blir till. Den ska få hedersplatsen i huset! Inte nog med det, om du har en blogg kan du få en fotobok gratis!
Jag anmälde mig direkt, gör det du också på http://www.fujidirekt.se/blogga/, där kan du även läsa mer om erbjudandet.

1 kommentar:

 1. Hej!
  Tack för dina uppmuntrande ord! Jag kan lugnt säga att vi många gånger tänkt att "detta kommer vi aldrig ro i land". Vi har aldrig varit så mycket sjuka som den här våren. Vi hade konstant minst ett barn sjukt från början av januari till mitten på maj, vattkoppor, magsjuka, förkylning... Då tappar man lätt orken. Men nu är vi på banan igen och äntligen går saker och ting framåt. Det gäller att se det man har åstadkommit och inte fastna i att bara se det som är kvar.
  Men snart får vi flytta in och då är det värt allt slit!

  När planerar ni att flytta in?
  Lycka till!
  //Maya

  SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)