lördag 11 juli 2009

Lördags shopping!

Idag kändes det som vi var lediga. Huset är på plats, fyffsat tätt. Vårt parhus är visat, någon mer visning blir det säkert men inte som vi vet om nu. Det fanns verkligen inget vi MÅSTE göra. Dagen började med att vi fick besök. Det blev husvisning och fika med jordgubbstårtan som var kvar sedan igår, sedan blev det shopping tur.

Idag har vi införskaffat prov färgburkar. Någonstans måste man ju börja och vi har börjat med en vit fasadfärg bruten i grått (froströk) och två färger till fönsterfoderna. Två varianter av grönt. Längtar verkligen till imorgon när vi ska åka till huset och prova. Återkommer med resultatet!












Vi letar efter snygga handtag och knoppar till köket. Gärna "snäck" variant. Idag hittade vi några riktigt fina på biltema. Bilden på handtaget ser ju helt konstig ut men i verkligheten var den riktigt fin.

Kundkorgarna på hjul måste vara tänkta för ettåringar som annars är överallt eller.........?

3 kommentarer:

  1. Hej
    Ni får göra som huset på mittenvägen, de har fem-sex olika färger målade på framsidan, gissar att det är provmålning.

    Härligt med en ledig dag och lycka till med husförsäljningen!

    /Lena

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Tack för det :o) Ang. Färgen så ska vi skriva ett inlägg med färgkoder och allt. Har ingen riktig koll på det just nu. Men den kommer från Engvall och Classon. Färgen är en slags dimgrön som en i vår lokala färgbutik brutit och som de sen översatt i en färgkod. Den vita färgen är nästan helt vit men med lite äggskal.

    Vi hade stora problem med färg eftersom vårt hus var grundat från fabrik. Vi vville ju ha slamfärg eller linoljefärg för att få den där matta känslan. Men det gick inte så då fick vi köra på denna som inte är en "riktig" slamfärg men ser ut som en.

    Jättefint hus ni bygger. Skönt att ni fått det tätt nu!

    Kram Petronella

    SvaraRadera
  3. Ni är inte de först som använder de nya kundkorgarna som barnvagn. Tyvärr växter han väll ur dem snart men det är ju roligt så länge det varar. Glöm bara inte att Liseberg har mycker häftigare åkatraktioner där även storebror får plats! / Syster som gärna vill ha besök

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)