fredag 10 juli 2009

Dagens arbete!



Idag har arbetet fortsatt, i oavbrutet regn. Snickarna har kämpat på med taket samtidigt som grävaren ordnade sista detaljerna innan matjorden ska på och förhoppninsvis gräsfröna i jorden. Det som återstod var ett hörn på tomten, där ville vi inte bara fortsätta med samma marknivå, som varit enklast utan göra "något roligt" av det:) Nu blev det jättebra! Grävaren grävde upp och flyttade några stora sprängstenar och på så vis kunde vi sänka marknivån lite till. Då kommer även vårt lilla berg fram ännu finare, det blev perfekt!

Johan har hyrt en våtdammsugare idag. Jag vill inte ens veta hur mycket vatten han fick upp, det handlar om många, många, många liter. Sammanfattningsvis var den till stor nytta,. vet inte hur man hade fått bara sig åt annars mer än att bara vänta. Det är skönt att det inte står vatten på samma vis nu längre.




Idag bjöd vi snickarna på jordgubbstårta. Nu väntar semster för de flesta och sedan kommer de förhoppningsvis tillbaka utvilade och med mycket energi att fortsätta med vårt hus.

1 kommentar:

  1. Hej Veronica.

    Vilken fin tårta. Snickarna blev säkert jätte glada.

    Trist med vatten. Tur att det finns bra hjälpmedel ändå.

    Vilket fint hus ni bygger. Ska bli spännande att följa er till slutmålet:)

    Kram Maria

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)