torsdag 9 juli 2009

Regn regn regn.....

Just ordet regn har nästan blivit som en svordom hos oss idag. Fast väderprognosen säger att det ska vara upphåll här i trollhättan just nu kan jag faktiskt säga att de har fel, väldigt fel! Det bara öser ner just nu. Snickarna jobbar på så gott det går och vi är mycket tacksamma att det jobbade så länge som de gjorde igår. Vi var borta i huset och tittade för några timmar sedan och det var blött. Det droppade och rann vatten lite varstans. Ingen rolig syn. Vi måste sett väldigt deppade ut när vi kom hem för vår snälla grannne Johanna knackade snart på dörren med sig hade hon underbart goda kakor. Då kan man ju inget annat göra än att bli på bättre humör:)

Johan är hos huset just nu tillsammans med kvalitetsansvarig och kollar läget. Jag är hemma och städar inför kvällens "försäljningsvisning".

1 kommentar:

  1. Hej Veronica

    Trots regn så måste det kännas underbart att huset nu står på er tomt. Det är ett riktigt fint hus. Jag gillar att ni har både stående och liggande panel samt helvitt. Verkligen jättefint. I morgon skall vi gjuta resten husplattan så vi håller tummarna för att vädret blir bättre. VI kanske ses där uppe i helgen...

    //Ida

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)