söndag 25 oktober 2009

Kungen på besök!

I dag har vi haft självaste skogens konung på besök! Eftersom tomten angränsar till skogen och vi sett mycket älg spår (och även andra djur) trodde vi säkert att vi skulle få syn på älgen någon gång. Men vi kan ju inte säga annat än att Johan blir lite förvånad när man lyfter blicken från spackelspaden och får syn på en älgrumpa just utanför köksfönstret! Om inte byggställningen stått kvar på baksidan hade vi kunna få en fönstertittande älg;) Då hade nog förvåningen eller kanske förskräckelsen blivit större!


Här står älgen just utanför köksfönstret på vår blivande gräsmatta.
Måste väl erkänna att våra fönster är ganska smutsiga då;) Kan ju skylla på bilxten och de starka bygglamporna också!
P.S. Snickarna hade ledigt några dagar förra veckan för att åka på älgjakt. Onödigt, Det är ju på hults höjd älgarna finns.

5 kommentarer:

  1. Det var ingen liten älg det där. Vi har hittills bara sett några rådjur på tomten (och några harar).
    Vad långt ni kommit och vad fint det blir! När tror ni att ni ska flytta in?
    Mvh/Maya

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Oj jag hade blivit rädd, vi har precis som ni säkert gjort,märk spår av diverse djur i trädgården, bla mycket stora trampmärken i gräsmattan som tydde var misstänkt likt en älgs. Nu kan jag iallafall vara lite förbredd på det när vi flyttar in och jag upptäcker att någon tittar in genom fönstren.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Visst är det roligt att ha skogen så nära inpå, tråkigt bara att de äter upp allt i trädgården.

    SvaraRadera
  5. Hej på er!

    M: Ja visst var det en "riktig" älg! Vi kommer att flytta in sista veckan i nov. Veckorna går fort och vi har massor att packa!

    J: Älgen har säkert varit hos er och kikat också:) Det kommer behövas många älgar på området för att man ska bli så van att man inte blir förvånad.

    I: Ja trädgåden får vi försöka planera smart. Elstängsel kanske?!?Inga äppleträd i allafall, fulla älgar som lullar runt vill vi inte ha:)


    Veronica

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)