fredag 9 oktober 2009

Detta har hänt sedan sist!

Nu händer det verkligen saker i huset, som syns! Det har jobbats på hela tiden men nu är det sådana moment där men verkligen märker skillnad.


Vi har nu innertak på hela undervåningen.


Marmorskivor och fönstersmygar har snickarna börjar montera på undervåningen

Se så fint det blir:)




Även vår duschhörna i badrummet på övervåningen är nu färdig snickrad.
Och ännu mer kommer det hända/synas snart! Idag hade vi möte med "kaklaren". Vi visade runt i huset hur vi tänkt och lite funderingar vi hade. Kaklet är beställt och kommer i början av nästa vecka. Spännande! När man väljer tapeter har man ju t.ex. med sig ett tapetprov hem för att se hur det blir. Kaklet där har vi mer gått på känsla, nu hoppas vi att den känslan håller i sig:)


Eftersom vår bil helt plötsligt inte ville köra mer här om dagen har vi vid sidan av husbygget letat bil de senaste dagarna. Vi fick som tur var en "försäkrings ersättningsbil" under några dagar. Men dagarna går fort så de sista dagarna har vi fått leta på allvar. Nu har vi en Peugeot på garageuppfarten. Skönt! Nu kan vi stryka en sak från "att göra-listan"


Edvin tycker vi ska kalla den silverpilen!

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Det ser ju jättefint ut, vad roligt att det går så fort för er i huset.
    Ha en trevlig helg!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. vad fint det blir med fönstren! det är ju så kul när ytfinishen är klar någonstans.

    SvaraRadera
  3. Jag ser fram emot en tur i silverpilen :) /syster

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)