lördag 17 oktober 2009

Detta händer hos oss!

Arbetet med luftspalterna i ryggåstaket fortsätter.Johan har med lite hantlagning jobbat på så det bara återstår några få detajer ,men det är högt och krångligt där uppe.Här om dagen fick vi kakel och klinker. Några saker kommer senare men allt kakel till badrumsväggarna uppe och nere och klinkers till golven för hall, badrum, kök och tvättstuga finns på plats. Det finaste av allt, några säckar tummlad marmor kross var som tur var med:) Vi fick även med lite som vi aldrig ens tittat på, det är tur det går att ordna innan det är på plats.


Här ligger en ensam skiffer skiva på köksgolvet! Snart hoppas vi den får sällskap:)Även flyttpackandet flyter på dock i väldigt liten skala ännu. Det är jag och Edvin som pysslar med detta. Han tycker fortfarande det är jätteroligt så det gäller att passa på!
Böcker, spel och ljus med tillbehör är det vi hunnit med. Har börjat inse att vi snart måste börja på allvar för att inte så där sista dagarna med ALLT. Snart bara en månad kvar!

Här är två gullungar vi tänkte packa med oss!

1 kommentar:

  1. oj va tyst det skulle bli om dessa gossar packades ner nu och inte packades upp förrän flytten! F frågade E igår om hans mamma o pappa bygger hus men de gjorde den inte. Nähä? Nej det är bara pappa som bygger hus. Mamma bygger inget var svaret. Så sluta blogga och börja bygga! :) /syster yster

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)