tisdag 13 oktober 2009

Flyttförberedelserna har börjat!

Vi fortsätter denna veckan i samma anda som förra, att vara hemma med sjukt barn! Vi trodde alla skulle var friska och krya igår morse men icke. Klockan ringer tidigt, läget känns hyftsar under kontroll, tiden är ok och det bara är en liten kille kvar att väcka innan vi måste cykla iväg och det visar sig att han har feber, igen. Då försvinn liksom energin en stund innan man ställt in sig på en hemma dag. Vi fick städa, plockade och börja flyttpacka lite. Har med skräckblandad förjusning börjar inse att flytten kommer allt närmare........Edvin packar böcker och cd-skivor.

Johan jobbar på med luftspalterna på övervåningen. Det är ryggåstaket kvar. Där det är som högst och krångligast att komma åt! Här kommer lite bilder under arbetetsgång...Vi kan även meddela att larmet fungerar! Imorse sattes det på prov när en av hantverkarna kom, man kan ju börja dagen bättre:)
1 kommentar:

  1. Vi håller oxå på med luftspalterna, dock är vi längst ner i takstolarna och hörjar fortfarande, har några meter kvar innan vi nåt nocken. Som du säger, det är inte lätt att komma åt där.

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)