måndag 2 november 2009

Trappan på plats!

Efter att ha spacklat och slipat och spackla lite till och lite lite till......kom belöningen nummer ett igår när vi fick måla trapphus och hall. När det blir slät och fin färg på väggen är det verkligen värt allt slit och allt damm:) Idag kom belöning nummer 2 när snickarna monterade trappan. Alla delar kommer för sig mycket väl förpackade i plast, papp etc. Det kan liknas med ett stort plockepinn. Så här tjusigt blev i allafall resultatet!
Denna bild är tagen från ytterdörren. Bakom trappan syns köket. Vid den röda stolpen ska kyl och frys stå, en på varje sida.


Vi har även fått en av de fina "pippi dörrarna"på plats, den till badrummet uppe. Det är spännande att kika in:)

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Det ser verkligen jättefint ut! härligt att se när en efter en sak kommer på plats.
  Ja nu får vi verkligen hoppas att det räcker med bekymmer, nu vill man bara flytta in!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Ja det är nu det roliga börjar! Luftspalter, isolering m.m har vi lämnat bakom oss.

  Veronica

  SvaraRadera
 3. Oooo vill med kika in i badrummet. Gillar era pippi dörrar o trappan är snygg. Känns alltid lika härligt när man ser folk sätta upp en trappa, milstolpe eller något.

  SvaraRadera
 4. Hej,
  vilket fantastiskt hus! Som en dröm! Nästan så att man väntar sig Madicken komma nedför er nya trappa :-)

  Lycka till med allt! Ska bli kul att följa med och se hur allt ser ut när det är färdigt...
  /Malin

  SvaraRadera
 5. wow nu händer det grejer! F kollar om han kan hjälpa till vid flytten. Blir vi bara en människa o en hund är det nog ingen idé... om ni inte behöver ha bitmärken i något, då har vi en frivillig! /syster

  SvaraRadera
 6. Vilken fin trapp! Det är en skön milstolpe att passera när man äntligen kan nå övervåningen utan stege. Helt plötsligt känns huset mer som ett hus och inte ett bygge! Vi skall snart ta tag i målandet av vår trappa...

  Ha en bra dag!
  /Maya

  SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)