söndag 15 november 2009

Huset står kvar!

Här kommer en liten sammanfattning av helgen. En helg som vi är ganska nöjda med, mest nöjda att huset står kvar överhuvudtaget! I lördags började en sladd brinna. Detta hände när Johan stod just brevid och hann snabbt ingripa, men vad hade hänt annars:(????? Det händer ju ganska ofta att man är utanför huset eller måste åka iväg något snabbt ärende och inte orkar krångla med att släcka bygglamporna eftersom man så snart är tillbaka. Som tur var så var detta inte en sådan dag! Gissa om det nu är helt mörkt i huset så fort vi går därifrån?!?!?
Nu till vår lilla sammanfattning!



Äntligen har vi kakel i köket! Skiffer stavar.


Kaklet är fortfarande lite dammigt på ytan det ser därför lite flammigt ut. Nu fattas bara den mellangrå fogen och ytbehandling, sedan är det klart:)
'

Skiffergolvet i köket och runt kaminen fick sig en omgång med ytbehandlig i helgen. När vi köpte flaskan fick vi reda på att de kunde lukta en del och det kan jag verkligen hålla med om. Fyyyyy!
Annars har det varit en helg i spacklandet och slipandets tecken! Känns som ett evighets arbete men det blir bra. Hoppas Johan får belöningen nu i kväll, att få måla lite. Så här såg tvättstugan ut tidigare idag.

Här kommer en bild från matplatsen.


Det är många leveranser till huset nu i slutspurten. Här om dagen kom tvättställen (runda som ställes på bänk), blandare, duschväggar och duschdörr. Även acc.tanken har kommit. Visst är den snygg;) Denna runda variant ska göra att vi slipper ha alla rör på framsidan utan kan få dem lite mer gömda på sidan av tanken. Själva utseendet hoppas vi kunna styla lite:)

1 kommentar:

  1. Ooo slutspurt, hur härligt låter inte det.....önskar så att vi vore där. Ni har kämpat på bra så jag unnar er verkligen detta!

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)