tisdag 24 november 2009

Mycket på gång här och där!

Just nu är det väldigt mycket! Vi är som "bygg eremiter". Det är bara jobb och hus som hinns med. Verkligen ingenting annat. Vi får vända den trenden i och med det nya året:) Men det händer också väldigt mycket i huset just nu. Alla grejar på sitt håll.


Johan jobbar på med bänkskivorna. Eftersom vi har många hörn och vinklar är det många skarvar som ska passa ihop. Nu visade det sig att en av de långa skivorna har "slagit sig" så det blir ett moment till, att slipa plant vid skarven. Men det kommer bli väldigt bra när det är klart:)

Toaletten nere är också ett sådant rum som snart är klart. Tvättställskommoden med tillhörande belysning återstår och silicon i hörnen.



Vi har faktiskt två rum som ÄR klara. Två sovrum. Målade väggar,innertak, parkett och lister. Underbart! På en gång blir det så rent. De andra rummen blir så dammiga och smutsiga.
Nu är det bara att fortsätta packa flyttkartonger!

5 kommentarer:

  1. Vad härligt att ni snart är där. Det ser jättefint ut! Är väldigt fint med träbäsnkskiva men jag är rädd för att jag skulle vara lite lat med underhållet så det fick bli laminat hos oss istället.
    Lycka till med flytten nu!

    SvaraRadera
  2. Vilka snygga lister ni har valt, ska bli skoj att se mer bilder på erat toalettskåp när det kommer. Kanske även de färdiga rummen?

    SvaraRadera
  3. Man blir en enstörning och ganska tråkig för man tänker bara bygg och pratar bara bygg.
    Men det går väl över, eller?
    Kram
    Vimsingen

    SvaraRadera
  4. Hej! Vi är jätte sugna på ett sådant skiffer-liknande kakel som ni satt i köket. Får jag fråga var ni köpt det? Maila gärna misssophie@live.se Hls Sophie

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)