fredag 11 september 2009

Skogens gula guld.....



Idag gick Edvin och mormor på skattjakt. Det finns fördelar med att tomten har skogsbaksida:) Förut har vi hittat både blåbär och lingon men i dag var det kantareller som skulle finnas. Det behövde inte bli så låg skattjakt innan .........skogens gula guld var funna!


Vi blev nog alla förvånade att det fanns så många kantareller i korgen:)


Förutom svamp plockning har arbetet med iolering och spånskivegolvet på övervåningen fortsatt. Det tar tid där det finns golvbrunnar, avloppsrör osv. som man måste ta hänsyn till. Men jag tycker att det går väldigt bra, jag som har jobbat idag och bara kom på besök i kväll;)Vi får glädjas åt att det faktiskt inte är så många rader kvar nu.


Dagens aha-upplevelse: Melker har kommit på att de små fönstren på övervåningen, i vägglivet måste vara gjorda just för han. Vilken känsla att kunna stå där och se ut!
Imorgon väntar kakelutflykt. Förväntingarna är stora!



1 kommentar:

  1. Säger som Linnéas morfar, och var hittade ni dessa?? :) Skulle varit avundsjuk på kantarellerna om det inte vore så att vi har 40 liter i frysen! Om vi skaffar en svamphund lär vi inte lida brist på kantareller i framtiden heller, men då kanske vi kan ta med henne till er också. Godnatt! /syster

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)