måndag 21 september 2009

Detta har hänt....

...sista tiden!

Vi har senaste tiden jobbat på med övervåningen. Vi har ordnat krysskolvar, isolerat och lagt spånskivegolv. Arbetet med att isolera var riktigt roligt och nu menar jag allvar:) Nu är golvet klart, skönt! Nu är det insektsnäten, plastning och luftsplterna som Johan jobbar men tills fram på småtimmarna;) Det känns som vi kommit mycket längre än vi kunnat ana.

Snickarna kommer vara på ett annat bygge några dagar därför jobbar dom nu på som bara den för att hinna så mycket som möjligt innan dess. Undertiden de är iväg är tanken att elektrikern ska komma och göra sitt. Nu är alla innerväggar på plats på undervåningen. På övervåningen håller ventilationen på att dras och glespanel sätts i taket

Här syns vår "barvägg" mellan köket och vardagsrummet. Vi har funderat en del på hur hög den ska vara. Eftersom vi vill att den i första hand ska fungera som en avskiljare mellan köket och vardagsrummet gjordes den 1,20 hög. Får se om vi är nöjda med det även senare!

Nu har vi en hall! Nästan bara trappan som fattas:)

Edvin hjälper gärna till på bygget, denna gång med byggstäd! Vad gör man inte för att hålla snickarna på gotthumör och göra det lättjobbat! Vi har tur som har snickare som själva är ordningssamma, inte lika mycket att städa då:)


3 kommentarer:

 1. Här har det hänt grejer. Städa är AoO

  SvaraRadera
 2. Tur att Edvin håller ordning på er! Tänk att min kära far nästan flyttat hem till er, han som brukar vara så hemmakär.. hör av mig imorgon när vi tittat på valparna :) //ystra systra

  SvaraRadera
 3. hej, kom gärna in till oss och kolla hur hög vår "bardisk" är, mellan kök och "matsal" jag minns inte nu hur hög den är men är jättenöjd!

  /Lena

  SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)