lördag 26 september 2009

Hösten!Nu är hösten här på riktigt! Det märks extra tydligt vid huset när skogen kommer så nära in på. En tidig morgon när vi kom till huset fanns det jätte läckra spindelnät lite varstans Min tanke var att det här måste jag fånga på bild! Letade upp det som var "bäst" och just som jag skulle ta kortet började det blåsa. Hela nätet gick sönder! Skynda till nästa, likadant. men tredje gången gillt:) Vad grannarna måste undrat!

I och med hösten kommer flytten allt närmare och framförallt allt som ska göras innan dess. Listan kan göras lång. En av alla saker vi nu funderar över är utebelysning. Det måste ju gå i samma stil som huset. Lite gammaldags, gediget och lite rejält över det hela. Därför är det viktigt att det inte ser för "plastigt" ut.

Här kommer några förslag jag hittat. Än är vi verkligen i sökstadiet, vad vill vi egentligen ha? Dessa två kommer från konstsmide. Jag har fasnat lite extra för den nedre. Blir kanske en utflykt imorgon för att kolla utebelysning, badrummsspegel osv.

Nu ska jag ordna lunch till dagens snickare,Johan, morfar och Edvin.4 kommentarer:

 1. Hej hej!!
  Wow vilket läckert kort på spindelnätet!! Jag håller med dig om utebelysningen, lampan längst ner var finast!! ;) Hoppas allt är bra med er!!

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika!

  Här är allt fint. Vi är mest nyfikna på hur det är med dig! Hur är det med bebben, trivs fortfarande bäst i magen? i såfall njut av lugnet;)

  Kram Veronica

  SvaraRadera
 3. Den andra lycktan är kanske jättefin i verkligheten men på bilden är den kusligt lik farmors gravlyckta :/
  Tänkte komma på besök någon dag i veckan. Har försökt ringa dig men du svarar ju inte!! /syster

  SvaraRadera
 4. Hej!! tack för din kommentar på bloggen! Kaminen är ett ont måste för mig :) den & bastun... ja alla värmekällor... så slipper man frysa, & visst är det mysigt!

  Jaså, du jagar spindelnät?? Många gånger jag gått & fotograferat har jag också kännt att grannarna måste undra vad jag håller på med, men nåt måste dom ju få klura på :)

  Ert hus ser verkligen jättefint ut, avundsjuk på att ni får färdig ovanvåning också.. vi gör vår själva, i efterhand.. :( men men rom byggdes inte över en natt! :)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)