onsdag 26 augusti 2009

Skatten i skogen!


Lingon kan ibland vara svåra att finna och man kan behöva ta en lång skogspromenad, men inte hos oss:) Just bakom huset en liten bit in i skogen lyser det rött. Mellan takstolsuppsättningen passade mormor på att smita ut i skogen och plocka. Det blev riktigt mycket lingon i korgen på kort tid. Hon hittade även kantareller, men det säger vi inte till grannarna;)

På garagefronten går det framåt. Alla råspont är på plats. Johan nya leksak, spikpistolen har varit till stor hjälp. Två våder takpapp fattas innan vi kan spika på alla läckt. Nu finns det bara några för att hålla pappen på plats.
Kameran är inte alltid med då man mest hade önskat men här kommer några bilder från arbetet med garagetaket de senaste dagarna.








Fortsättning följer...........................

2 kommentarer:

  1. Den där mormoren är allt en jävel på att plocka bär hon! Tänk kålpuddning med lite lingonsylt :) Nej nu blev jag hungrig!/systra

    SvaraRadera
  2. åh vad härligt med bär och svamp, imorgon kanske vi skulle ta oss td att se vad som finns i skogarna runt bygget.

    när ni behöver en paus är ni välkomna bort till oss så sätter vi på kaffet.

    /Lena (som inte har så bråttom längre)

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)