söndag 2 augusti 2009

Grönt är skönt och med en doft av kola......

Idag har vi målat, igen! För varje dag blir mer och mer färdigmålat och fint. Idag har jag haft hand om den gröna färgen. Alla har vi våra uppgifter:) Grönt är skönt när det är rätt gröna nyans. Idag målade jag med en doft av kola. Här om dagen när jag var och handlade hade de nyss packat upp godis och hade jättemånga plastlådor som skulle slängas. Jag passade som vanlig på att få med mig en stapel. Otroligt bra lådor som man kan ha allt från små saker till färg i;) När jag stod och måla kunde jag först inte komma på vad det var som luktade så gott, jo kolaremmar. Vilken godislukt ska vi måla till nästa gång mån tro.....?!?


Utbyggnaden bak och takkupan fram var det som gällde idag. Där finns det otroligt många skymslen och vårår. Arbetsstälningarna är ju inte alltid "måla från ställning" direkt. Men vad gör man inte för att det ska bli bra.

Idag blev en lång målardag men med samlad kraft hann vi det vi tänkt idag och mer därtill. Imorgon kommer snickarna tillbaka efter semestern. Johan håller på att röja upp efter oss, tomma färgburkar osv. så att snickarna ska få det mer lättjobbat.

Är det detta man kallar en byggherre eller....?!?


1 kommentar:

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)