söndag 16 augusti 2009

Garagebygget är igång!

Nu är garagebygget i gång! Roligt eftersom det inte händer så mycket med huset just nu och nödvändigt för att vi ska ha något ställe att stuva in saker när vi flyttar. En del av byggmaterialet hade vi redan köpt in, så nu var det bara tiden och vädret vi väntade på! Tid känns det aldrig som vi har nu för tiden, speciellt nu när semestern är över, och regnar gör det för jämnan, men men . Tiden kan man råda över vädret är svårare, det gäller att vara lite finulig så löser sig det mesta........



....det blev till att såga under ett partytält!



Första regeln på plats, sedan rullade det bara på....
Att det gick så smidigt berodde säkert på våra små snickare som så gärna hjälper till, eller kanske inte....;) Melker har lärt sig snickarknepet, inte spika med handleden utan använda hela armen:)



Så var det klart och det var dags att lyfta "väggen" på plats!



Här är resultatet! Så här såg det ut när jag åkte hem. Johan kämpade på en stund till. Känns som det återstår en del arbete innan vi kan kalla det garage, men det är en mycket bra början!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)