onsdag 10 november 2010

Snö, snö, snö

Läste inlägget om latmasken på bloggen äppleblomman igår. Kände att detta definitivt skulle vara något för mig efter gårdagens snöskottning:) Det kunde jag drömma om! Hur kan mannen i huset lyckas resa bort från just det här? Men men det är bara att ta sig i kragen. Ut och skotta snö innan barnen vaknade.Hultshöjd kl.05,30
Om jag hade vetat fortsättningen hade jag nog gott in och lagt mig i den varma sköna sängen igen.
Efter min intensiva morgonskotning körde bilen fast i snön på väg mellan förskolan och skolan. Efter mycket skottning med en lånad "bilskyffel" (med kort skaft!) och välbehövlig putthjälp kom vi äntligen fram till skolan. Där fick bilen stå idag och jag fortsatte att promenera till jobbet istället. Kom fram endast 30 minuter försenad.
När vi gick ur bilen på skolan sa Edvin; Du mamma nu får vi hoppas att det inte kommer någon mer jävla snö! Undra vem som kan ha uttryckt sig på det viset;)Väl hemma var det bara att fortsätta skotta igen! Kom på att det är soptömmning imorgon , så vi fick skotta fram soptunnan och försöka få ner den till gatan. Mycket glad att jag kom på det idag!


Nallen fick sig en åktur!


Vårt snödekorerade äppleträdNu ska vi drick glögg och äta pepparkakor./Veronica

7 kommentarer:

 1. Oj, ja ni har verkligen fått er en ordentlig dos, här har det också snöat men inte riktigt lika mycket. Hoppas att det lugnar ner sig nu då så du slipper den j*vla snön ;)

  SvaraRadera
 2. Ja igår var det nästan kul att skotta :), men i morse när jag tittade ut och såg att allt kommit tillbaka igen så var det inte lika kul att börja om. Tur att snöplogen kom både igår och imorse iallafall. Nu är maken i affären och kan förhoppningsvis införskaffa en extra skyffel, och man borde lägga en i bilen också.
  Kram, Lena.

  SvaraRadera
 3. Va söt du är som länkar till min blogg!!!
  Åh va jag skrattar åt dej. Underbart att barnen tar efter så mycket. Speciellt de fula orden...;-)
  (Ja vart den fantasin kom ifrån till boken har jag ocå undrat över;-))
  Ha en fortsatt mysig kväll och hoppas att du slipper mer snö helvet imorgon;-)
  Kram på dej

  SvaraRadera
 4. Oj vad mysigt med så mycket snö!!! :)

  SvaraRadera
 5. Jag som är ansvarig för Edvins kristna lära känner att detta är helt förkasterligt!! Tur att jag lämnat svenska kyrkan annars hade jag fått krypa till korset nu. Kramar

  SvaraRadera
 6. Huh, så jobbigt. Men wow, så vackert det är!
  Här är det grått tö-väder.
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 7. Va duktig du är. Jag glömde skotta fram soptunnan och när vi kom ut i morse stod den upp och ner på den skottade uppfarten. En liten protest kanske. :-)
  kram granne Linda

  SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)