fredag 12 november 2010

Premiär......

....för årets pepparkaksbak. Nu när vi fick snö kom också lite julkänslor. Störst var julkänslorna hos Edvin som ville baka pepparkakor redan igår. Igår gjordes pepparkaksdegen och i dag var det dags att baka.


Underbart goda pepparkakor!
Julkänslan blev lite starkare men istället börjar snön smälta;)

6 kommentarer:

  1. mums vad gott det ser ut. vi får vänta med våra pepparkakor till vår bakartradition. andra advent kommer mamma och syrran hem till oss och bakar. då blir det å andra sidan MÅNGA pepparkakor. istället för goda kakor så firar vi att helgen är här nu med popcorn till de små och vin till mig.

    SvaraRadera
  2. Åh, vad sugen jag blir! Både på att baka och på att äta degen:) Jag är helt galen i pepparkaksdeg!
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  3. Du borde lägga ut receptet. Ekholmens pepparkakor är de godaste som finns. Är jäkligt avis på ert pepparkaksbak! I år skall jag ta mig tid att baka eget pepparkakshus, något vi tänkt förra året men som inte hanns med. Pepparkakor och fil till frukost imorgon för er del kan jag tänka mig :)

    SvaraRadera
  4. Wow, ja men varför inte! Det är inte långt till advent nu. Hoppas ni får en mysig helg!
    kram

    SvaraRadera
  5. Såååå imponerande... först att göra degen själv och sen att ni redan hunnit med att baka dom....... Jag har åtminstone köpt deg som ligger i kylskåpet och väntar..... ;-) Känns ju lite 'beige' när man läser ditt inlägg.... :-) Älskar pepparkakor och kunde förstås inte hålla mig från att samtidigt köpa en burk med stora hjärtan....

    Ser att ni har lika mycket snö hos er som hos mig..... Ja, nu är det vinter utan tvekan..... Riktigt snygg marshall-hållare ni fått tag på... Riktigt smart konstruktion!

    Ha det fint i helgen!
    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  6. Vad gott det ser ut. Och vad lyxigt med hemmagjord deg!

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)