torsdag 23 juni 2011

Glad Midsommar!

Jag vill börja med att önska er alla en glad midsommar!



I morgon blir det firande för hela slanten men sedan hoppas vi på lite trädgårdsarbete under helgen. Johan håller på att gräva för att plantera häck mellan oss och vår granne ( vi har ju faktiskt bara en bredvid oss!) Han tävlar med knotten om vem som ska ge upp snabbast om kvällarna, knotten brukar vinna;)





Här står våra fina avenbokplantor och väntar.

28 st fick vi med oss hem, det vara alla som fanns kvar.

Plantorna är redan ca. 1,5 meter så det kommer bli ganska "klart"

på en gång. Det står även två träd och väntar.



Ett plommonträd, viktoria.




Och ett pysslingbiggaråträd, zafir.


Tyvärr hann inte våra jordgubbar bli mogna till midsommar. Vi har många stora och fina dock inte röda ännu. Men den som väntar på något gott.......:)



3 kommentarer:

  1. Glad midsommar!!! Verkar som det kommer hända mkt med er tomt i helgen :) Lycka till och ha ett fint veckoslut. Själv hoppas jag på att få föda barn ;) kram

    SvaraRadera
  2. Jag drömmer med om en häck mot ena grannen.....kanske kanske att vi hinner i slutet av sommaren!

    SvaraRadera
  3. Åh vad spännande det ska bli att se dom på plats! Det här med häckar gör stoooor skillnad på en tomt. Själv har vi precis gjort adressändring på några i trädgården, men inte klar...blir ju gratis, men tar ju sån tiiiid! Trevlig helg! / Helena

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)