söndag 21 juni 2009

Nu har vi provat plattan!



Edvin provgår plattan! Det började med lugn promenad men övergick i språngmarsch. Eftersom det var ganska blött efter flera dagars vattning åkte skorna snart av, skönt att plaska med fötterna i det kalla vattnet. Då blev lillebror väldigt intresserad och snart var det två små vildar som rusade runt, barfota med uppdragna byxor på den nya husplattan. Som vanligt ska man ju sluta när det är som roligast... det gjorde vi tyvärr inte. Melker halkade och låg raklång i det kalla vattnet. Som tur var trodde vi att det skulle vara mycket kallare ute när vi gick hemifrån och hade därför alldeles för mycket kläder med oss. Det blev ett snabbt ombyte till lite av varje och promenad hem.





Annars har vi träffat grävarn på tomten idag för att stämma av tomtplaneringen och vad vi vill ha gjort innan vi kan så gräs. Det är otroligt vad tomten liksom växer fram så fort plattan och då även "färdigt golv nivån" är klar. Helt plötsligt ser man hur det kommer bli! Eventuellt görs baksidan klar, så bara översta jordlagret fattas innan huset kommer. Framsidan får vi vänta med eftersom lastbilarna kommer behöva backa upp där när huset kommer. Nu är det bara två veckor kvar! Snart kan vi börja kolla 10-dygns prognosen:) och hålla tummarna!

2 kommentarer:

  1. vad roligt de ser ut att ha!! Här får jag hålla till godo med att svalka mig med stena fastigheters vattenspridare... /syster

    SvaraRadera
  2. ja, det är något speciellt med vatten spridare, förutom att det oftast är attans kallt vatten..

    Veronica

    SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)