tisdag 2 juni 2009

Köket

Nu har vi hämtat köket. Barnen sov över hos mormor och morfar så vi passade på att åka tidigt. Han t.o.m. ta en snabb fika innan Ikea ens öppnade. Eftersom det var kökskampanj just när vi var där måste jag säga att det ändå gick över förväntan. Det mesta fick vi med, det var lådorna vi får komplettera med senare. Vi har ju ganska många lådor och annars har vi säkert kommit på ännu mer vi behöver köpa tills den resan. Köket är i allafall i säkert förvar och bara väntar på att bli uppsatt....




Så här kommer vårt kök se ut. Vid spishällen och längst den korta bänken brevid kommer vi ha en bardisk. På bilden fattas det några täckskivor. Vitvarorna blir husqvarnas svarta.


Vi har valt ikeas kök "ståt". Har tänkt ha "snäck" handtag på lådorna och knoppar på dörrarna. Letar för fullt men det är inte helt lätt när jag redan har en bild hur det ska se ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)