måndag 22 februari 2010

Insnöad!?!?!?

Det är verkligen SÅ mycket snö hos oss just nu. Hur ofta är man insnöad, pga av snö?:) Vi passade på att skruva ihop lite ikea möbler och komma i ordning i största allmänhet. Det var ganska skönt att en dag inte kunna göra annat än att vara hemma. Men det känns som det kommer dröja länge innan det ser ut så här igen.
Skönt att ta igen sig en stund efter all skottning! Vi har faktiskt skottat så snöskyfflen gick av;)Bäst är att hålla sig inne en sådan dag!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Ja det är verkligen otroligt...vi borde absolut köpt en snöslunga, men det kunde man ju aldrig ana att vintern skulle bli såhär. Fint är det dock! Och ska jag vara helt ärlig var det faktiskt lite mysigt att vara helt insöad, man kunde inte göra så mycket annat än att skotta och mysa innomhus.
  Hoppas allt är bra med er!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Är man sjuk så är det bäst att hålla sig inne och dricka varmchoklad. Förresten så har du och jag olika syn hur hur länge strax är...
  /syster yster

  SvaraRadera

Jag blir jätte glad att Du skriver en kommentar till inlägget. (Om du inte har ett google konto så kan du välja namn/webbadress och fylla i ditt namn istället.)