onsdag 27 maj 2009

Vitvarorna

Idag har vi hämtat alla vitvaror. När man tror att man fått ett bra pris gäller det att slå till...även om det är lite tidigt. Priset hoppas vi är lika bra som vi tror men vi har i allafall fått precis det vi velat. Svart, svart så långt man kan se, så snyggt! Det blev mer än jag trodde, hela hästkärran full! Nu ska bara alla sakerna upp till mamma och pappa för lagring. Blir inte saker bättre av att lagras eller.....gäller det bara vin?!?

tisdag 26 maj 2009

Helgen på tomten!

Nu känns det verkligen som det börjat på allvar. I helgen har vi satt ut kant elementen till garaget. Det gick över förväntan. Vi hade till och med strålande solsken, vad kan man mer begära!

Alla hjälpte till stora som små!


Kant element och annat till garaget kommer. Till vår stora förtjusning med stor lastbil (!) Ja då vet vi vad vi ska göra i helgen då...


Måste säga att det är ganska fräckt när de spränger. Men vad mycket sten det blir. Vi var rädda att vi inte skulle ha fylle så det räckte.......nu skänker vi gärna bort sten så vi kan bli av med det.


Det var en stor dag då grävmaskinen kom till vår tomt. Ju mer jord den tod bort ju berg kom det fram......

På denna fina tomt ska vårt drömhus byggas! Det känns som en lång resa dit när man ser denna bild. Men den som väntar på något gott!